Vogelwering

Vogelwering

Vogelwering is een goed idee als u last heeft van vogels die zich op of onder uw dak of in uw dakgoot ophouden. Vogels veroorzaken niet alleen veel indringende geluiden, maar laten tevens hun ontlasting achter op uw dak. Bovendien kunnen ze zorgen voor flinke beschadigingen, met alle gevolgen van dien. Een goede vogelwering voorkomt dat vogels toegang hebben tot uw dak. We bieden diverse oplossingen die ervoor zorgen dat overlast van vogels direct tot de verleden tijd behoort. Denk bijvoorbeeld aan het onbruikbaar maken van dakranden en andere richels door het aanbrengen van staven en goed zichtbare draden of vogelwerende dakprofielen.
Vogelwering

Onze werkwijze

Heeft u last van vogels op of onder uw dak en wilt u dat daar iets aan gedaan wordt op een wijze die de vogels zelf niet schaadt? Wij zorgen er op een diervriendelijke manier voor dat uw dak weer vogelvrij is en u geen risico meer loopt op beschadigingen ervan. Neem contact met ons op en we maken een afspraak voor een geheel vrijblijvende dak inspectie. Daarbij onderzoeken we uw dak op verzakte panlatten, kapot gepikt hout, nesten van vogels en andere signalen van vogel aanwezigheid. De resultaten van onze bevindingen worden u direct na afloop medegedeeld. Indien noodzakelijk ontvangt u direct een offerte. Is de schade groot en dient zo snel mogelijk direct verholpen te worden? Dan gaan we direct aan de slag.

Offerte aanvragen voor vogelwering

Heeft u last van vogels op, onder of rond uw dak? Wij kunnen op een diervriendelijke wijze voorkomen dat uw dak schade oploopt. Onze medewerkers hebben veel ervaring met vogelwering op diverse type daken en weten exact wat ze doen. Het weren van vogels hoeft niet kostbaar te zijn en levert grote voordelen op. Niet alleen voor uw rust, maar ook voor de staat van uw dak. Vogels die nesten onder uw dakpannen of in het hout van uw dak pikken kunnen grote lekkages veroorzaken. Vraag daarom snel een offerte aan of laat ons eerst een dak inspectie uitvoeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Onze beloftes