Over ons

Over Multifix Dakdekkers

Multifix Dakdekkers is een allround dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring in de dakbedekking branche. Wij zijn actief in heel Nederland voor particulieren, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen en voeren de meest uiteenlopende opdrachten uit aan verschillende soorten daken. Multifix Dakdekkers biedt een combinatie van jarenlange ervaring en actuele kennis. Daarom zijn wij in staat om ieder dak in Nederland in topconditie te houden of krijgen.
Bent u op zoek naar de beste dakdekker? Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw dakwerkzaamheden. Met onze spoedservice zijn wij dag en nacht bereikbaar voor de meest uiteenlopende schades en kunnen we binnen zeer korte tijd noodvoorzieningen treffen of direct repareren.
Multifix Dakdekkers is gespecialiseerd in diverse mogelijkheden en oplossingen voor uw dak.

Uitstekende kwaliteit

Omdat wij onze reputatie graag hoog willen houden stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze veelzijdige diensten. Daarom werken wij alleen met gekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde medewerkers die weten wat ze doen. Onze professionals verstaan hun vak en hebben kennis van alle soorten daken. Ze kunnen dan ook alle mogelijke problemen constateren en in een vroegtijdig stadium verhelpen.
Uiteraard krijgt u altijd garantie op onze werkzaamheden en wij verlangen geen aanbetaling voor onze diensten. Dat kan als je werkt met goede en betrouwbare professionals met hart voor hun werk.
Dakdekker
Door de jaren heen hebben wij honderden verschillende projecten mogen uitvoeren.

Altijd een passende oplossing

Heeft u een acuut probleem met uw dak of wilt u graag uw dak laten renoveren of vernieuwen? Onze deskundige dakdekkers denken graag met u mee met passende oplossingen. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij allerhande dakdekkers klussen uitvoeren, van reparatie en onderhoud tot renovatie en wering van overlastgevende vogels. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker uit de regio en wilt u contact met een betrouwbaar bedrijf met professionele en deskundige medewerkers? Neem dan contact met ons op of laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Onze beloftes