Dakdekker Bussum

Dakdekker Bussum

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Bussum? Bij Multifix Dakdekkers kunt u rekenen op een betrouwbare service van ervaren dakdekkers. Of u nu een daklekkage heeft of een nieuw bitumen dak aan wilt laten leggen, wij staan direct voor u klaar. Ook als u uw dakkapel of schoorsteen wilt laten repareren of renoveren kunt u bij ons terecht. Heeft u last van nekvorstschade of zoekt u een expert in vogelwering? Onze gespecialiseerde medewerkers lossen ieder probleem voor u op. Met onze spoedservice zijn wij vierentwintig uur per dag bereikbaar, zeven dagen in de week. Heeft u een probleem of wilt u een advies? Neem dan direct contact met ons op.

Multifix Dakdekkers is gespecialiseerd in daken en biedt diverse mogelijkheden en oplossingen

Dakdekker Bussum

Dakdekker in Bussum

Heeft u een probleem met uw dak dat direct opgelost dient te worden? Wilt u een nieuw dak laten installeren of uw huidige dak laten renoveren? Onze professionals verzorgen graag een offerte op maat. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen diverse klussen uitvoeren aan uw dak. Wilt u een offerte voor reparatie, onderhoud of renovatie? Heeft u last van vogels of wilt u uw schoorsteen of dakkapel laten renoveren? Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf met professionele en deskundige medewerkers. Vul ons offerte formulier in en u ontvangt direct een betrouwbaar voorstel. Wilt u eerst meer informatie? Laat dan uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Neem direct contact op of laat ons u terugbellen
Dakdekker

Door de jaren heen hebben wij honderden projecten mogen uitvoeren, altijd tot grote tevredenheid

Dakinspectie aanvragen in Bussum?

Wilt u graag een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekker in Bussum? Onze gespecialiseerde medewerkers komen graag uw dak controleren. Ze zijn gekwalificeerd en ervaren en weten exact wat ze moeten doen. Ze verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkeling op het gebied van daken. Natuurlijk zijn ze in staat om ieder mogelijk probleem te constateren en in een vroegtijdig stadium te verhelpen. Ook uw schoorsteen of dakkapel kunnen zij controleren. Blijkt tijdens de inspectie van uw dak dat er direct ingegrepen moet worden om een acuut probleem te verhelpen, dan gaan ze direct aan de slag. Uiteraard krijgt u altijd garantie en verlangen wij geen aanbetaling. Wilt u meer weten over ons?

Vrijblijvende offerte?


Onze beloftes