Dakdekker in Bussum
Ervaren dakdekker in Bussum
Bent u op zoek naar een Dakdekker in Bussum? Multifix Dakdekkers is een gespecialiseerd bedrijf met vakkundige medewerkers. Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren, repareren en onderhouden van diverse soorten daken. Of u nu een lekkend dak heeft of problemen door stormschade, wij helpen u graag. Als u wilt weten wat de staat van uw dak is op dit moment verzorgen wij graag een dakinspectie. Uiteraard doen wij dat ook als u uw dak wilt laten onderhouden of renoveren. Wij zijn een betrouwbare partij op het gebied van dakdekken en hebben talloze verschillende projecten uitgevoerd. We zijn gemotiveerd en gedreven en weten wat van belang is. Onze spoeddienst is vierentwintig uur per dag open, zeven dagen in de week. Ook in Bussum.

   Bel direct voor een gratis adviesMultifix Dakdekkers is gespecialiseerd in daken en biedt diverse mogelijkheden en oplossingen

Bekijk onze diensten   


Offerte aanvragen van uw dakdekker in Bussum

Heeft u een probleem met uw dak dat direct opgelost dient te worden? Wilt u een nieuw dak laten installeren of uw huidige dak laten renoveren? Onze professionals verzorgen graag een offerte op maat. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen diverse klussen uitvoeren aan uw dak. Wilt u een offerte voor reparatie, onderhoud of renovatie? Heeft u last van vogels of wilt u uw schoorsteen of dakkapel laten renoveren? Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf met professionele en deskundige medewerkers. Vul ons offerte formulier in en u ontvangt direct een betrouwbaar voorstel. Wilt u eerst meer informatie? Laat dan uw nummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Neem direct contact op of laat ons u terugbellenDoor de jaren heen hebben wij honderden projecten mogen uitvoeren, altijd tot grote tevredenheid

Bekijk onze projecten   


Dakinspectie aanvragen in Bussum?

Wilt u graag een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekker in Bussum? Onze gespecialiseerde medewerkers komen graag uw dak controleren. Ze zijn gekwalificeerd en ervaren en weten exact wat ze moeten doen. Ze verstaan hun vak en zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkeling op het gebied van daken. Natuurlijk zijn ze in staat om ieder mogelijk probleem te constateren en in een vroegtijdig stadium te verhelpen. Ook uw schoorsteen of dakkapel kunnen zij controleren. Blijkt tijdens de inspectie van uw dak dat er direct ingegrepen moet worden om een acuut probleem te verhelpen, dan gaan ze direct aan de slag. Uiteraard krijgt u altijd garantie en verlangen wij geen aanbetaling. Wilt u meer weten over ons?

Lekkage melden
Dakinspectie aanvragen
Vrijblijvende offerte?
Verstuur   


Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen, waarna wij u zullen contacteren.
Onze beloftes
  Gratis inspectie van uw dak
  24 uur per dag bereikbaar
  Wij verzorgen alles voor uw dak
  Vakbekwaam team
  10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  Wij nemen corona voorzorgsmaatregelen
  Wij werken door heel Nederland
  Garantie-certificaat
  Wij leveren uitsluitend kwaliteit
  Vrijblijvende offerte
Wat onze klanten vertellen