Dakdekker in Weesp
Ervaren dakdekker in Weesp
Zoekt u naar een dakdekker in Weesp? Dan is Multifix Dakdekkers een uitstekende keuze. Als dakspecialist werken wij uitsluitend met deskundige dakdekkers die beschikken over allround vakkennis. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met reparatie, onderhoud en renovatie van alle mogelijke soorten dakbedekking. Wilt u uw dak laten renoveren of onderhouden door een betrouwbaar bedrijf? Zou u graag willen weten wat de staat is van uw huidige dak? Wij voeren iedere week talloze projecten uit en weten exact wat echt belangrijk is. Heeft u een acuut probleem zoals een lekkage of andere zaken die snel onze aandacht vereisen? Wij zijn altijd bereikbaar. Vierentwintig uur per dag bereikbaar, zeven dagen per week, ook in Weesp.

   Bel direct voor een gratis adviesMultifix Dakdekkers is gespecialiseerd in daken en biedt diverse mogelijkheden en oplossingen

Bekijk onze diensten   


Offerte ontvangen van uw dakdekker in Weesp

Wilt u een offerte ontvangen van uw dakdekker in Weesp, neem dan contact op met Multifix Dakdekkers. Of u nu het offerte formulier op onze website invult of telefonisch contact met ons opneemt, wij helpen u graag. Onze offertes zijn transparant en betrouwbaar. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u nooit teveel betaalt. Tenslotte willen wij onze reputatie graag houden zoals die is: een dakdekker met betrouwbaar vakmanschap tegen een betaalbare prijs. Heeft u eerst nog wat vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Ze hebben kennis over alle soorten dakwerkzaamheden en staan u graag te woord.

Neem direct contact op of laat ons u terugbellenDoor de jaren heen hebben wij honderden projecten mogen uitvoeren, altijd tot grote tevredenheid

Bekijk onze projecten   


Dakinspectie uit laten voeren in Weesp?

Woont u in Weesp en wilt u graag weten wat de staat is van uw dak? Heeft u last van een daklekkage en wilt u graag weten wat de oorzaak daarvan is? Wat de reden ook is dat u een dakdekker zoekt, wij voeren graag eerst een dakinspectie uit. Ook als u een bitumen dak wilt of een plat dak is het raadzaam eerst een inspectie te laten uitvoeren door onze medewerkers. Na een grondige controle van uw dak geven onze specialisten u direct aan wat zij het best voor u kunnen doen. Natuurlijk ontvangt u indien nodig tevens een offerte. Dient uw dak met spoed gerepareerd te worden? Dan voeren wij ter plekke de noodzakelijke werkzaamheden uit.

Lekkage melden
Dakinspectie aanvragen
Vrijblijvende offerte?
Verstuur   


Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen, waarna wij u zullen contacteren.
Onze beloftes
  Gratis inspectie van uw dak
  24 uur per dag bereikbaar
  Wij verzorgen alles voor uw dak
  Vakbekwaam team
  10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  Wij nemen corona voorzorgsmaatregelen
  Wij werken door heel Nederland
  Garantie-certificaat
  Wij leveren uitsluitend kwaliteit
  Vrijblijvende offerte
Wat onze klanten vertellen