Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie is belangrijker dan u denkt. Een schoorsteen die kapot is kan veel overlast veroorzaken zoals lekkages. Een schoorsteen heeft veel te verduren en wordt beïnvloed door alle mogelijke weersinvloeden. Daardoor slijt hij snel. Wilt u zeker weten dat uw schoorsteen nog in orde is of bestand tegen winterstormen of harde regen en vorst? Dan is het een goed idee hem te laten onderwerpen aan een uitgebreide inspectie. Daarmee voorkomt u grote problemen en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Het laten inspecteren van uw schoorsteen is een stuk veiliger dan zelf aan de slag te gaan. Tenslotte bevindt een schoorsteen zich op grote hoogte.
Schoorsteen Renovatie

Onze werkwijze

Heeft u een daklekkage? Neem dan direct contact met ons op. Wij hebben een 24-uurs service die zeven dagen per week bereikbaar is. Onze medewerkers zijn altijd in de buurt, waar u ook woont. Zij komen snel langs om uw probleem te beoordelen. Is er bekend wat de oorzaak is en hoe wij uw daklekkage kunnen behandelen? Dan wordt er indien nodig ter plekke een offerte opgemaakt voor een noodreparatie. Het probleem wordt dan direct voor u opgelost. Komen ze tijdens de reparatie meer schade tegen dan verwacht, dan houden ze u uiteraard op de hoogte van hun bevindingen. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen voor schoorsteen renovatie

Heeft u een al wat oudere schoorsteen en wilt u dat deze goed nagekeken wordt door onze deskundige medewerkers? Maak dan een afspraak voor een dak inspectie en ze komen bij u langs. Weet u exact wat er aan de hand is met de loodslabben, bovenplaat, voegen of andere onderdelen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor schoorsteen renovatie. Wij zijn al jaren expert in het renoveren van schoorstenen en daken en bieden de beste oplossing tegen een uitstekende prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag.

Onze beloftes