Schoorsteen renovatie
Schoorsteen renovatie
Schoorsteen renovatie is belangrijker dan u denkt. Een schoorsteen die kapot is kan veel overlast veroorzaken zoals lekkages. Een schoorsteen heeft veel te verduren en wordt beïnvloed door alle mogelijke weersinvloeden. Daardoor slijt hij snel. Wilt u zeker weten dat uw schoorsteen nog in orde is of bestand tegen winterstormen of harde regen en vorst? Dan is het een goed idee hem te laten onderwerpen aan een uitgebreide inspectie. Daarmee voorkomt u grote problemen en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Het laten inspecteren van uw schoorsteen is een stuk veiliger dan zelf aan de slag te gaan. Tenslotte bevindt een schoorsteen zich op grote hoogte.

Onze werkwijze

Wilt u een geheel vrijblijvende inspectie laten uitvoeren aan uw schoorsteen? Neem dan contact met ons op en wij plannen direct een afspraak voor u in. Tijdens de inspectie wordt gekeken naar de loodslabben, voegen, de bovenplaat, het rookkanaal en de schoorsteenkap. Zijn er gebreken geconstateerd, dan krijgt u een offerte aangeboden met daarin de te verrichten werkzaamheden. Blijkt tijdens de inspectie dat schoorsteen renovatie dringend is, dan worden de belangrijkste werkzaamheden direct verricht. Kan het onderhoud of de renovatie nog even wachten, dan wordt er een afspraak ingepland voor een andere dag.Offerte aanvragen voor schoorsteen renovatie

Heeft u een al wat oudere schoorsteen en wilt u dat deze goed nagekeken wordt door onze deskundige medewerkers? Maak dan een afspraak voor een dak inspectie en ze komen bij u langs. Weet u exact wat er aan de hand is met de loodslabben, bovenplaat, voegen of andere onderdelen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor schoorsteen renovatie. Wij zijn al jaren expert in het renoveren van schoorstenen en daken en bieden de beste oplossing tegen een uitstekende prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag.

Lekkage melden
Vrijblijvende offerte aanvragen
Onze beloftes
  Gratis inspectie van uw dak
  24 uur per dag bereikbaar
  Wij verzorgen alles voor uw dak
  Vakbekwaam team
  10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  Wij nemen corona voorzorgsmaatregelen
  Wij werken door heel Nederland
  Garantie-certificaat
  Wij leveren uitsluitend kwaliteit
  Vrijblijvende offerte
Wat onze klanten vertellen