Projecten

Projecten

De projecten van Multifix Dakdekkers zijn zeer divers. Door de jaren heen hebben wij honderden verschillende projecten mogen uitvoeren. We voeren de meest uiteenlopende opdrachten uit aan verschillende soorten daken. Wilt u ook uw dak, dakkapel of schoorsteen laten renoveren? Zoekt u naar een professioneel bedrijf voor het laten aanbrengen van een nieuw dak of wilt u profiteren van één van onze andere professionele diensten? Neem dan contact met ons op. Heeft u last van dakschade die direct opgelost moet worden? Laat het ons dan direct weten, wij bieden een 24/7 spoedservice aan!

Bekijk hieronder een greep uit onze uitgevoerde projecten:

Kwaliteit door specialisten

Onze dakdekkers zijn specialisten met allround vakkennis. Ze hebben jarenlange ervaring in het onderhouden, renoveren en repareren van alle mogelijke soorten dakbedekking. Heeft u stormschade of een lekkage? Wilt u weten wat de huidige staat is van uw dak of zoekt u een betrouwbare partij op het gebied van renovatie of onderhoud van daken? Onze medewerkers hebben talloze zeer verschillende projecten uitgevoerd en weten exact wat u nodig heeft. Ze zijn gemotiveerd en gedreven en werken snel en zorgvuldig. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week staan zij direct voor u klaar.

Gratis dakinspectie

Wilt u weten wat de staat van uw huidige dak is? Omdat iedere situatie anders is vinden wij het belangrijk uw dak goed te controleren. Laat uw dak geheel vrijblijvend inspecteren om straks niet voor onverwachte verrassingen te staan. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie.

Meer weten?

Heeft u vragen over een specifieke dienst of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak? Wij delen onze kennis en ervaring graag met u. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies of laat ons u terugbellen. Onze professionals staan u graag te woord.

Onze diensten