Platte daken

Platte daken

Platte daken kunt u op diverse manieren laten voorzien van een dakbedekking. Zo kunt u kiezen voor bitumen daken, maar ook EPDM dakbedekking is een ideale manier om uw dak waterdicht te maken. Voor welke soort dakdekking voor platte daken u ook kiest, bij Multifix Dakdekkers weet u zeker dat uw dak op een vakkundige wijze wordt aangepakt. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring en hebben een uitgebreide vakkennis. Ze beschikken bovendien over de beste materialen en weten exact wat ze doen. Wilt u een plat dak laten voorzien van dakbedekking, neem dan contact op voor advies of een offerte. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.
Platte Daken

EPDM dakbedekking

Wilt u uw platte daken vernieuwen met dakbedekking of bent u op zoek naar duurzame en waterdichte dakbedekking? Dan kunt u kiezen voor het topmateriaal EPDM. Dit materiaal heeft een levensduur van maar liefst meer dan vijftig jaar, blijft flexibel en verweekt niet. De naam EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Diene Monomeer. Het is een synthetisch rubber dat volledig bestand is tegen grote temperatuurschommelingen en weersinvloeden zoals UV en ozon. Omdat EPDM zo enorm flexibel is, is het ideaal om te gebruiken als dakbedekking. Wilt u meer weten? Onze deskundigen adviseren u graag.
Dakdekker Hilversum

Bitumen dakbedekking

Een bitumen dak, ook wel dakleer dak genoemd, is een duurzame en waterdichte dakbedekking. Het wordt vaak gebruikt voor platte daken en licht hellende daken, zoals bijvoorbeeld op een garage, serre of aanbouw. Vaak wordt bitumen over een reeds bestaande dakbedekking gelegd. Uiteraard kunt u het ook op een volledig nieuw dak aan laten brengen. Heeft u al een bitumen dak en wilt u dat laten vervangen? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten over de verschillen tussen bitumen en EPDM? Neem dan contact met ons op. Onze professionals adviseren u graag over de kenmerken en mogelijkheden van beide dakbedekkingen.

Onze beloftes