Onze diensten

Onze diensten

De professionele diensten van Multifix Dakdekkers zijn zeer uiteenlopend. Wij voeren alle benodigde werkzaamheden aan uw dak uit, van dakreparatie en dakbedekking tot inspectie en vogelwering. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor diverse soorten renovaties. Zo renoveren wij uw dak bij nokvorst, maar ook uw dakkapel of schoorsteen pakken wij graag voor u aan. Onze gecertificeerde dakdekkers zijn zeer mobiel en kunnen u overal in Nederland van dienst zijn.

Wilt u uw dak laten inspecteren, renoveren of repareren?

Bekijk onderstaand onze diverse professionele diensten en maak een keuze – of vraag direct een offerte aan.

Deskundige professionals

Onze diensten zijn zeer veelzijdig. We zijn gespecialiseerd in dakbedekking en dakrenovatie en vele andere aspecten van ons vak. Onze ervaring, vakbekwaamheid en kennis zijn uitgebreid. Daarom kunnen wij de meest uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren op uw dak. Bij ons kunt u terecht voor het herstellen van lekkages, het renoveren van uw dak, schoorsteen of dakkapel of het tegengaan van vogeloverlast. Het pakket diensten dat we aanbieden is zeer compleet, dus wij zijn aanspreekpunt op alle facetten. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden!

Onze vele mogelijkheden

Wilt u een compleet nieuw bitumen dak? Heeft uw pannendak stormschade geleden of heeft u last van lekkages? Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij al uw wensen of klachten. Ook voor een snelle en geheel vrijblijvende inspectie van uw dak kunt u bij ons terecht. Heeft u een probleem dat onze spoedservices vereist? Wij staan direct voor u klaar. Onze professionals zijn dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week. We bieden honderd procent kwaliteit en bieden voor ieder dak een passende oplossing. Meer weten? Bekijk dan snel onze projecten
Neem direct contact op of laat ons u terugbellen