Lekkage repareren

Lekkage repareren

Lekkage repareren aan uw dak is één van de diensten waarvoor u direct contact met ons op kunt nemen. Heeft u een daklekkage, dan zorgt dat meestal voor veel overlast. U wilt dan natuurlijk dat deze lekkage snel wordt verholpen, zo blijft de schade beperkt. Het opsporen van een daklekkage kan een lastige klus zijn. Onze medewerkers hebben echter veel ervaring en kennis en weten precies hoe ze een lekkage aan uw dak kunnen natrekken en repareren. Tijdens de werkzaamheden achterhalen zij bovendien exact wat de reden van de lekkage is, zodat ze ook voor de toekomst maatregelen kunnen treffen. Na reparatie is uw dak weer volledig betrouwbaar.

Onze werkwijze

Heeft u een daklekkage? Neem dan direct contact met ons op. Wij hebben een 24-uurs service die zeven dagen per week bereikbaar is. Onze medewerkers zijn altijd in de buurt, waar u ook woont. Zij komen snel langs om uw probleem te beoordelen. Is er bekend wat de oorzaak is en hoe wij uw daklekkage kunnen behandelen? Dan wordt er indien nodig ter plekke een offerte opgemaakt voor een noodreparatie. Het probleem wordt dan direct voor u opgelost. Komen ze tijdens de reparatie meer schade tegen dan verwacht, dan houden ze u uiteraard op de hoogte van hun bevindingen. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Offerte reparatie van een daklekkage

Heeft u een daklekkage en wilt u direct geholpen worden? Neem dan contact met ons op. Met wachten maakt u het probleem tenslotte alleen maar erger. Is het probleem nog niet dringend of kunt u wel wachten op reparatie en wilt u graag eerst weten waar u aan toe bent? Dan komen wij graag langs voor een gratis dakinspectie. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor een professionele reparatie van uw dak. Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op voor een deskundig advies. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Onze beloftes