Dakdekker in uw regio

Dakdekker van Multifix Dakdekkers

Woont u in uw regio en bent u op zoek naar een dakdekker? Dan bent u bij Multifix Dakdekkers aan het juiste adres. Wilt u een geheel nieuwe dakbedekking laten aanleggen? 

Wilt u een klein scheurtje in uw dak laten repareren? Of bent u op zoek naar een dakdekker die uw dak kan voorzien van een onderhoudsbeurt? Voor alle dakvragen zit u bij onze specialisten goed. 

Zij beschikken over allround vakkennis en hebben jarenlange ervaring met het repareren, onderhouden en vernieuwen van alle soorten dakbedekking. Onze dakdekkers zorgen er graag voor dat u weer kunt genieten van een fijn en vertrouwd dak boven uw hoofd.

Met spoed een dakdekker in uw regio nodig?

Is uw huis getroffen door een brand of storm en heeft u schade aan uw dak of is er iets anders gebeurd waardoor u met spoed een dakdekker nodig heeft? Maak gebruik van onze spoeddienst in uw regio. 

Doordat wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar zijn zorgen wij er op elk moment voor dat er zo snel mogelijk een dakdekker bij u in de buurt voor uw deur staat. Onze professional gaat dan snel aan het werk om te zorgen dat de schade zo beperkt mogelijk blijft. Hiermee bespaart u onnodige kosten en voorkomen we verdere schade aan uw woning. 

Zo kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw fijne, veilige en vertrouwde thuis in uw regio.

De dakdekker bij u om de hoek

Onze dakdekkers zijn er niet alleen altijd, maar ook overal. Wij zijn actief in heel Nederland en dus ook bij u om de hoek in uw regio. 

Wilt u een dakdekker inschakelen, maar heeft u vooraf behoefte aan een adviserend gesprek? Dat is voor onze dakdekkers, die bij u om de hoek zitten, geen probleem. 

Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat een van onze specialisten uw kant op komt. Zo kunt u rustig met ons in gesprek. Onze dakdekker voorziet uw dak graag van een gratis inspectie zodat hij kwalitatieve oplossingen voor uw probleem kan realiseren. Bij het laten doen van een inspectie zit u nog nergens aan vast. We voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

De werkwijze van onze dakdekker in uw regio

Kwaliteit staat bij onze dakdekkers op nummer één. Om kwaliteit te garanderen zijn wij in heel Nederland actief, bieden we vooraf een gratis dakinspectie aan en zijn we altijd en overal bereikbaar. Daarnaast bieden wij altijd een garantie certificaat en maken wij vooraf een vrijblijvende offerte voor u op. We verwachten geen aanbetaling en in deze tijd nemen wij uiteraard strikt de coronarichtlijnen in acht.

Onze vakmannen uit uw regio zijn geen beginners, hebben jarenlange ervaring en draaien nergens hun hand voor om. Iedere klus grijpen zij met beide handen aan en maken zij tot een succes. Door een gratis dakinspectie vooraf kunnen wij duidelijk in kaart brengen welke werkzaamheden er verricht moeten worden en welk prijskaartje hieraan hangt. Zo komen zowel u als wij niet voor verassingen te staan. We werken open, eerlijk en transparant. Een win-win-situatie als u het ons vraagt.

Dakdekker

Door de jaren heen hebben wij honderden projecten mogen uitvoeren, altijd tot grote tevredenheid

De dakdekker uit uw regio voor al uw dakklusjes

Voor iedere dakklus zijn onze vakmannen uit uw regio in te schakelen. We bieden een breed scala aan diensten aan. Is uw dak toe aan vervanging of renovatie? Wilt u uw gehele dak voorzien van nieuwe dakbedekking? Heeft u last van een lekkage en wilt u een gat laten dichten? Wilt u een compleet bitumen dak laten aanleggen? Was u de pechvogel bij de vorige storm die over het land raasde, heeft u stormschade en wilt u uw dak laten repareren? Of wilt u voorkomen dat vogels op uw dak nog langer overlast veroorzaken? Wat uw vraag ook is, de mannen van Multifix Dakdekkers zetten graag hun schouders onder uw klus en gaan binnen no-time voor u aan de slag. Zo kunt u genieten van alle voordelen van een dak zoals u dat wenst.

Vrijblijvende offerte?


Onze beloftes

Gratis dakinspectie uw regio

Om u te verzekeren van een fijn en veilig dak boven uw hoofd, willen we voordat we aan de slag gaan graag een gratis dakinspectie bij u uitvoeren. We kunnen op deze manier goed onderzoeken wat er aan uw dak gedaan moet worden. Zo kunnen we een duidelijk overzicht maken van de te verrichten werkzaamheden en maken we voor u de kosten inzichtelijk met een vrijblijvende offerte. Dit heeft een aantal voordelen: u weet vooraf waar u aan toe bent, wij komen ook niet voor verassingen te staan én uw dak is na het werk van onze dakdekkers weer zo goed als nieuw.

Dak vernieuwen uw regio

Is uw dak verouderd en toe aan vervanging of bent u zelf gewoon toe aan vernieuwing van uw dak in uw regio? Wat de reden voor het vernieuwen of vervangen van uw dak ook is, onze dakdekkers weten wel raad met uw vraag. Om te zorgen dat uw nieuwe dak het dak van uw dromen wordt, komen onze dakdekkers eerst bij u langs om uw dak te inspecteren en met u de mogelijkheden en soorten dakbedekking te bespreken. De dakdekkers vertellen wat zij voor u kunnen betekenen en adviseren u bij de keuze voor het soort dakbedekking. Als u eenmaal akkoord bent gegaan met de vrijblijvende offerte en u een dakbedekking heeft uitgekozen dan gaat het echte werk beginnen. De dakdekkers gaan op hoogte voor u aan het werk. Ze verwijderen eventuele bestaande dakbedekking, plaatsen het houtwerk voor het nieuwe dak en gaan aan de slag met het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. Ze zorgen zo dat u kunt genieten van een fijn, veilig en vertrouwd dak boven uw hoofd. Alle daken leggen onze dakdekkers aan met zorg en liefde voor hun vak.

schade_dak

Daklekkage uw regio

dakdekker

U ziet ineens een natte plek op uw plafond en constateert dat u last heeft van een lekkage. Wat doet u dan? Gelijk de dakdekkers van Multifix Dakdekkers uit uw regio bellen natuurlijk. Zij staan binnen no-time bij u op de stoep en gaan op zoek naar de oorzaak van uw lekkage. Door hun kennis en ervaring sporen zij snel op waar de lekkage is ontstaan. Ze dichten het gat voor u en indien gewenst voorzien zij uw dak direct van een onderhoudsbeurt. Doordat de dakdekkers heel uw dak controleren weet u zeker dat u binnenkort niet weer voor een onaangename verassing staat en te maken heeft met een lekkage. Zo kunt u na een bezoek van onze dakdekkers weer onbezorgd genieten van een goed, veilig en betrouwbaar dak.

Plat dak vernieuwen uw regio

Ieder dak heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. Onze dakdekkers kennen al deze gebruiksaanwijzingen tot in detail uit hun hoofd. Ook voor het vernieuwen van een plat dak zit u bij Multifix Dakdekkers uw regio dus goed. Voor het waterdicht maken van platte daken kunt u kiezen voor bitumen daken of EPDM of PVC dakbedekking. Onze dakdekkers helpen u graag bij het kiezen voor een dakbedekking. Onze dakdekkers beschikken over de beste materialen en weten door hun jarenlange ervaring precies wat ze moeten doen. Zo kunt u onbezorgd uw platte dak laten vervangen en er daarna jarenlang van genieten.

beschermen_dak

Dakreparatie uw regio

Zitten er dakpannen los op uw dak? Zit er een scheurtje in uw bitumen dak? Of heeft u te maken met slijtage? Voor al dit soort kleine schades aan uw dak in uw regio is het essentieel dat u uw dak snel laat repareren. Door tijdig een professional in te schakelen kunt u kleine problemen snel laten oplossen. Zo zorgt u ervoor dat deze problemen niet groter worden en al in een vroeg stadium worden geconstateerd. Op deze manier blijven de kosten voor het repareren zo laag mogelijk. Als onze dakdekkers langskomen voor een reparatie checken ze gelijk de rest van uw dak. Zo weet u zeker dat uw dak in goede staat is en komt u later niet alsnog voor vervelende verassingen te staan.