Dakdekker Ijburg

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Over 15-25 minuten zijn we terug!

097006520575

Ervaren dakdekker in Ijburg

Zoekt u naar een dakdekker in Ijburg ? Kies dan voor Multifix Dakdekkers. Wij werken uitsluitend met specialisten die beschikken over allround vakkennis. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het repareren, onderhouden en renoveren van alle mogelijke soorten dakbedekking. Wilt u uw dak laten onderhouden of repareren door een betrouwbare partij? Wilt u weten wat de staat is van uw huidige dak? Wij voeren wekelijks talloze projecten uit en weten exact wat voor u van belang is. Heeft u een spoedklus zoals een lekkage of andere zaken die snel onze aandacht vereisen? Onze spoeddienst is vierentwintig uur per dag bereikbaar, zeven dagen per week, ook in Ijburg.

img
Heel Nederland actief
img
Gratis dakinspectie
img
24u/dag bereikbaar
img
Garantie certificaat
img
Vrijblijvende offerte
img
Geen aanbetaling
img
Corona-proof werken
img

Dakinspectie laten uitvoeren in Ijburg

Woont u in Ijburg , heeft u al enige tijd niet meer naar uw dak laten kijken en wilt u toekomstige dakschade voorkomen? Heeft u last van een lekkage en wilt u weten wat daarvan de oorzaak is? Wij inspecteren uw dak graag, gratis en geheel vrijblijvend. Met een dak inspectie krijgt u direct inzicht in de staat van uw dak. Na inspectie geven wij direct door of een reparatie of renovatie noodzakelijk is en wat de eventuele kosten daarvan zijn. De professionals van Multifix Dakdekkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en allemaal gecertificeerd. Zij weten exact waaraan een goed dak moet voldoen en geven u na dakinspectie altijd een deskundig advies waar u echt op kunt vertrouwen.

Offerte ontvangen van uw dakdekker in Ijburg ?

Wilt u een offerte ontvangen van uw dakdekker in Ijburg ? Vul dan direct ons offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met een betrouwbare en overzichtelijke prijsopgave. Heeft u behoefte aan een transparant advies of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een nieuw dak? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vakkundige medewerkers. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Als echte dakspecialist hebben wij een antwoord op iedere vraag.

Dakdekker in Ijburg - 24/7 Dakreparatie en -onderhoud

Welkom bij onze professionele dakdekker in Ijburg ! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van alle soorten daken. Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren en bedrijven in Ijburg en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbare, snelle en professionele service, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 1. Dakreparatie Als u last heeft van lekkages of andere schade aan uw dak, dan zijn wij er om het te repareren. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw dak weer in goede staat verkeert.
 2. Dakrenovatie Wilt u uw oude dak laten vervangen of wilt u uw dak laten renoveren om de waarde van uw woning te verhogen? Wij bieden u een breed scala aan dakrenovatie- en vervangingsdiensten.
 3. Dakisolatie Wilt u besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw wooncomfort verbeteren? Laat dan uw dak isoleren door onze professionele dakdekkers.
 4. Dakonderhoud Om de levensduur van uw dak te verlengen is goed onderhoud cruciaal. Wij bieden regelmatig onderhoud aan uw dak aan om zo eventuele problemen tijdig te signaleren en op te lossen.

Onze tarieven

Wij zijn een transparante dakdekker en bieden altijd eerlijke tarieven aan. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven:

 • Dakreparatie: vanaf € 75,-
 • Dakrenovatie: vanaf € 150,- per m2
 • Dakisolatie: vanaf € 50,- per m2
 • Dakonderhoud: vanaf € 100,- per jaar

Onze tarieven zijn inclusief voorrijkosten en arbeidskosten. Wij hanteren geen verborgen kosten of toeslagen voor spoedklussen.

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat u uw dakdekker snel en betrouwbaar wilt hebben. Daarom werken wij volgens een duidelijke werkwijze:

 1. U neemt contact met ons op via telefoon of e-mail.
 2. Wij luisteren naar uw probleem en stellen enkele vragen om uw situatie beter te begrijpen.
 3. We sturen een specialist naar uw locatie om uw probleem te inspecteren.
 4. We stellen een vrijblijvende offerte op.
 5. Als u akkoord gaat met de offerte, starten we direct met het werk.
 6. We voltooien het werk snel en professioneel en laten uw locatie netjes achter.

Neem contact op met onze dakdekker in Ijburg

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele dakdekker in Ijburg ? Neem dan nu contact op met onze specialisten. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw dakproblemen op te lossen.