Dakdekker in Alphen aan de Rijn
Ervaren dakdekker in Alphen aan de Rijn
Zoekt u een dakdekker in Alphen aan de Rijn? Multifix Dakdekkers is een specialist met allround vakkennis. Wij hebben jarenlange ervaring in onderhoud, renovatie en reparatie van alle mogelijke soorten dakbedekking. Heeft u stormschade of een lekkage? Wilt u weten wat de huidige staat is van uw dak of zoekt u een betrouwbare partij op het gebied van renovatie of onderhoud van daken? Onze specialisten hebben talloze zeer verschillende projecten uitgevoerd en weten exact wat belangrijk is. Ze zijn gedreven en gemotiveerd en werken zorgvuldig en snel. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week staan zij direct voor u klaar, ook in Alphen aan de Rijn.

   Bel direct voor een gratis adviesMultifix Dakdekkers is gespecialiseerd in daken en biedt diverse mogelijkheden en oplossingen

Bekijk onze diensten   


Offerte ontvangen van uw dakdekker in Alphen aan de Rijn

Heeft u een acuut probleem met uw dak of wilt u graag uw dak laten renoveren of vernieuwen? Onze deskundige dakdekkers verzorgen graag een passende offerte voor iedere klus. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij allerhande dakdekkers klussen uitvoeren, van reparatie en onderhoud tot renovatie en wering van overlastgevende vogels. Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker uit de regio en wilt u contact met een betrouwbaar bedrijf met professionele en deskundige medewerkers? Vul dan ons offerte formulier in of laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Neem direct contact op of laat ons u terugbellenDoor de jaren heen hebben wij honderden projecten mogen uitvoeren, altijd tot grote tevredenheid

Bekijk onze projecten   


Dakinspectie aanvragen in Alphen aan de Rijn?

Wilt u een dakinspectie aanvragen van een dakdekker in Alphen aan de Rijn? Onze gekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde medewerkers komen graag bij u langs. Ze verstaan hun vak en hebben kennis van alle soorten daken. Ze kunnen dan ook alle mogelijke problemen constateren en in een vroegtijdig stadium verhelpen. Wilt u graag uw schoorsteen of dakkapel laten renoveren? Ook dan voeren zij graag een dakinspectie uit. Is het noodzakelijk direct in te grijpen, dan gaan zij direct voor u aan de slag na een akkoord op de offerte. Uiteraard krijgt u altijd garantie op onze werkzaamheden en verlangen wij geen aanbetaling voor onze diensten. Wilt u ons beter leren kennen?

Lekkage melden
Dakinspectie aanvragen
Vrijblijvende offerte?
Verstuur   


Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen, waarna wij u zullen contacteren.
Onze beloftes
  Gratis inspectie van uw dak
  24 uur per dag bereikbaar
  Wij verzorgen alles voor uw dak
  Vakbekwaam team
  10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  Wij nemen corona voorzorgsmaatregelen
  Wij werken door heel Nederland
  Garantie-certificaat
  Wij leveren uitsluitend kwaliteit
  Vrijblijvende offerte
Wat onze klanten vertellen