Dakdekker Almere

Dakdekker nodig in Almere? Kies voor de hoge kwaliteit en scherpe prijs van uw lokale dakdekker

Heeft u een dakdekker nodig in Almere? Zijn er werkzaamheden aan uw dak? Wilt u weten hoe uw dak erbij ligt? Is er sprake van een (acute) lekkage of reparatie en heeft u met spoed een dakdekker nodig. Al meer dan 30 jaar kunt u vertrouwen op uw lokale dakdekker in Almere, de expert voor dakwerkzaamheden in onze stad.

Wij zijn al meer dan 30 jaar de dakdekker in Almere en hebben in deze tijd naam gemaakt vanwege onze hoge kwaliteit, goede werkvoorbereiding, efficiënte en vakbekwame dakdekkers en zeer scherpe prijs. Zo kunt u voor elke klus in Almere terecht bij onze lokale dakdekker. Hierdoor profiteert uw dak van onze kennis en expertise, en uw portemonnee van onze goede voorbereiding en efficiënte werkzaamheden. Bovendien bieden wij altijd tot 10 jaar garantie op ons werk.

Wij zorgen bij iedere klus dat we eerst bij u komen voor een gratis dakinspectie. Hierbij bekijken wij het dak en eventuele benodigde werkzaamheden geheel en zorgen wij dat we een goede inschatting maken van de werkzaamheden. Daarnaast inventariseren we uw wensen en behoeften, waardoor we precies die kwaliteit en werkzaamheden kunnen bieden die u en uw dak verdienen. Hierna sturen we u een duidelijke vrijblijvende offerte, met daarin onze scherpe en eerlijke prijs.

Wilt u weten hoe uw dak erbij ligt of heeft u werkzaamheden aan uw dak, en wilt u hiervoor een dakdekker in Almere inschakelen? Vertrouw dan op onze expertise en de meer dan 30 jaar ervaring van uw lokale, VCA gecertificeerde dakdekker in Almere. Samen kunnen wij zo goed voor uw dak en voor uw portemonnee zorgen. U regelt u gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte op maat door deze nu hier aan te vragen.

Voor deze klussen kunt u onze dakdekker in Almere inschakelen

Het voordeel van uw keuze voor de lokale dakdekker in Almere, is dat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben als dakdekker in onze stad. Wij kennen haar daken door en door en zijn dé expert in de meest voorkomende werkzaamheden in Almere. Dit komt doordat wij de leeftijd van daken, de omstandigheden waaraan deze blootgesteld worden en problemen met de aanleg in sommige wijken vaak tegenkomen in onze werkzaamheden.

Hierdoor kunnen onze gediplomeerde dakdekkers in Almere de problemen snel en efficiënt opsporen, en duurzaam en met hoge kwaliteit verhelpen. Doordat wij snel en efficiënt werken, en bovendien geen voorrijkosten voor onze dakdekker in Almere rekenen, kunnen wij zeer hoge kwaliteit voor een zeer scherpe en eerlijke prijs bieden. Dat betekent dat wij optimaal zorgen voor uw dak en uw portemonnee. En dit stellen wij ons dan ook tot doel.

U kunt ons in Almere inschakelen voor alle mogelijke klussen op uw dak. Wij zijn de experts in:

 • Opsporen en verhelpen van uw daklekkage
 • De gratis dakinspectie, lekdetectie en schoorsteeninspectie in Almere
 • Uitvoeren van uw dakreparatie
 • Plat dak en pannendak renovatie
 • Reparatie en renovatie van uw schoorsteen
 • Vervangen en renoveren van uw nokvorst
 • Vernieuwen, renoveren en repareren van de dakgoot en hemelwaterafvoer

Staan uw werkzaamheden hier niet bij? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u onze dakdekker in Almere nodig voor een van de bovenstaande werkzaamheden? Profiteer dan van onze ervaring, expertise, hoge kwaliteit en scherpe prijs en vraag onze gratis dakinspectie aan. Hierbij inventariseren we de werkzaamheden, waarna we u gratis een heldere, vrijblijvende offerte sturen. Zo weet u precies welke scherpe en eerlijke prijs u voor onze werkzaamheden betaalt. Schakel uw dakdekker in Almere eenvoudig in door hier uw gratis dakinspectie aan te vragen.

Daklekkage in Almere? Wij verhelpen deze snel en duurzaam, voor een scherpe prijs

Heeft u last van een daklekkage in Almere? Is er sprake van een acute daklekkage die met spoed moet worden verholpen? Vermoedt u dat uw dak lekt? In al deze gevallen staan wij, uw lokale dakdekker in Almere, voor u klaar. Als dat nodig is zijn we binnen 1,5 ter plaatse voor een noodoplossing, met onze dakdekker spoedservice Almere. Anders zorgen wij ervoor dat we snel uw dak komen inspecteren en uw daklekkage voor een scherpe prijs verhelpen.

Een daklekkage begint vaak kleinschalig, maar de gevolgen kunnen groot worden en de kosten daardoor stevig oplopen. Grijp daarom bij een lekkage aan uw dak direct in en schakel uw lokale dakdekker in Almere in. Wij zorgen ervoor dat we uw daklekkage opsporen door middel van onze gratis dakinspectie in Almere, waarna u een offerte ontvangt om deze te verhelpen.

Doordat wij al vooraf hebben bekeken wat de daklekkage veroorzaakt en welke eventuele gevolgschade er is, kunnen wij uw daklekkage snel, efficiënt en duurzaam verhelpen. Bovendien sturen we altijd onze beste dakdekker in Almere die gespecialiseerd is in uw probleem. Zo zorgen we dat uw daklekkage snel en effectief verholpen wordt. Bovendien rekent onze dakdekker in Almere geen voorrijkosten. Hierdoor, en door de gedegen voorbereiding, betaalt u enkel de scherpe en eerlijke prijs die op de offerte staat, en blijft de overlast beperkt.

Heeft u onze dakdekker met spoed nodig? Bel dan 24/7 met onze dakdekker spoedservice, en wij zijn binnen 1,5 uur bij u. Onze dakdekker spoedservice zorgt altijd voor een noodoplossing zodat u droog blijft. Geen spoed, maar wilt u uw daklekkage wel snel laten verhelpen door de expert dakdekker in Almere? Vraag dan nu hier eenvoudig een gratis dakinspectie van uw lokale dakdekker in Almere aan.

Plat dak renovatie in Almere? Profiteer van de scherpe prijs en hoge kwaliteit van de expert

Heeft u een plat dak renovatie in Almere nodig? Veel huizen in Almere hebben een plat dak. Door de leeftijd van deze huizen, vooral diegene die opgeleverd zijn in de jaren 90, is er op veel daken inmiddels sprake van slijtage. Hoewel een plat dak met goed onderhoud jarenlang mee kan, moet het immers toch na zo’n 25 tot 40 jaar worden vervangen.

Gelukkig kunt u voor een plat dak renovatie vertrouwen op onze meer dan 30 jaar ervaring in Almere. Door onze kennis van de leeftijd van bepaalde wijken, weersomstandigheden en expertise met veelgebruikte materialen voor het plat dak in Almere, kunnen we zeer snel en efficiënt te werk gaan bij een plat dak renovatie. Dit zorgt ervoor dat wij zeer hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe, eerlijke prijs.

Wij werken bij een plat dak renovatie met de volgende materialen:

 • Bitumen, de meest voorkomende dakbedekking in Almere, gaat tot zo’n 25 jaar mee. Vernieuwing is vaak zeer eenvoudig en betaalbaar, net als reparatie, en daardoor is bitumen onze favoriet.
 • PVC, oersterk kunststof materiaal, kan een koelend en isolerend effect hebben afhankelijk van de gekozen kleur, en gaat zo’n 35 jaar mee.
 • EPDM, een synthetisch rubber dat zeer geschikt is voor sedumdaken of dakterrassen. Gaat tot zo’n 40 jaar mee.

Heeft u een plat dak renovatie nodig? Wilt u weten hoe uw plat dak erbij ligt en hoe lang de dakbedekking nog meekan? Dit kunnen wij ter plekke gratis voor u bekijken, met onze gratis dakinspectie door een ervaren dakdekker in Almere. Na deze dakinspectie bespreken wij met u alle mogelijkheden, waarna we u een vrijblijvende offerte op maat sturen. Profiteer nu van dit aanbod en vraag hier uw gratis dakinspectie in Almere aan.

Dakdekker

Door de jaren heen hebben wij honderden projecten mogen uitvoeren, altijd tot grote tevredenheid

Nieuw pannendak aanleggen en pannendak renovatie in Almere

Heeft u een pannendak renovatie nodig in Almere? Wilt u weten hoelang uw dakpannen nog meekunnen en uw pannendak renovatie vooruit plannen? Wilt u een nieuw pannendak laten aanleggen? Een gemiddeld pannendak gaat, wanneer het goed is onderhouden en verzorgd, zo’n 50 tot 70 jaar mee. Deze levensduur is afhankelijk van het soort dakpan. Zo gaat een betonnen dakpan (sneldekpan) zo’n 50 jaar mee en een terracotta pan (aardewerk) zo’n 70 jaar.

Nu zijn de meeste pannendaken in Almere niet ouder dan 40 jaar, maar toch kan het voorkomen dat een pannendak door omstandigheden eerder verslijt. Dan mag u rekenen op onze hoge kwaliteit en scherpe prijs voor uw pannendak renovatie. Ook kan het voorkomen dat u een andere soort of kleur dakpan wilt aanbrengen op uw huis, of dat u naar aanleiding van een verbouwing een nieuw pannendak nodig heeft.

In al deze gevallen kunt u terecht bij uw lokale dakdekker in Almere. Wij zorgen voor een prachtig nieuw of vernieuwd pannendak, waarbij we het gehele pannendak aanpakken. Zo zorgen we niet alleen voor nieuwe of gerecyclede dakpannen, maar zorgen we ook dat de nokvorst en dakgoten worden vernieuwd. Zo kan uw pannendak er weer vele tientallen jaren tegenaan, en bieden we met een gerust hart tot 10 jaar garantie.

Wilt u weten wat mogelijk is voor een nieuw pannendak in Almere? Wilt u weten hoe uw dak erbij ligt en het door een ervaren dakdekker laten inspecteren? Dat kan met onze gratis dakinspectie door uw dakdekker in Almere. Hierbij inspecteren we uw dak grondig en brengen een uitgebreide rapportage uit. Zijn werkzaamheden nodig? Dan sturen we een vrijblijvende offerte met onze scherpe prijs voor onze hoge kwaliteit werk. Vraag nu uw gratis dakinspectie van uw dakdekker in Almere eenvoudig hier aan.

Vrijblijvende offerte?


Onze beloftes

Offerte en gratis dakinspectie in Almere aanvragen

Wilt u profiteren van onze scherpe prijs en hoge kwaliteit, en uw gratis dakinspectie in Almere en omgeving aanvragen? Dit kunt u eenvoudig en snel regelen, door het onderstaande formulier in te vullen. Geef hierbij aan om welke klus het precies gaat, of wat voor u het doel is van uw gratis dakinspectie. Zo kunnen we de juiste expert naar u toe sturen en rekening houden met de te verwachten situatie.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om onze dakdekker bij uw gratis dakinspectie in Almere en omstreken te laten kijken naar de staat van uw dak, maar ook om bijvoorbeeld bepaalde werkzaamheden voor te bereiden. Bovendien kunt u ons inschakelen wanneer u vermoedt dat er sprake is van een daklekkage of schoorsteenlekkage, maar ook wanneer u wilt weten over hoeveel jaar een onderdeel van uw dak aan vervanging toe is. Geef dit allemaal duidelijk aan bij het invullen van uw formulier.

Nadat wij uw aanvraag voor uw gratis dakinspectie in Almere hebben ontvangen, nemen wij binnen één werkdag contact met u op om de dakinspectie in te plannen, en om indien nodig nog wat meer informatie in te winnen. Daarna sturen wij op korte termijn een ervaren dakdekker naar u toe om uw gratis dakinspectie in Almere grondig uit te voeren. Onze bevindingen rapporteren we vervolgens uitgebreid aan u.

Voor eventuele werkzaamheden ontvangt u daarna onze vrijblijvende, heldere offerte op maat. Door de dakinspectie weten we wat de kosten hiervan zullen zijn, en dat is dan ook het scherpe tarief dat u ziet op deze offerte. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we een afspraak in om onze dakdekker uw werkzaamheden in Almere op korte termijn te laten uitvoeren. Profiteer nu van dit aanbod en vraag hier uw gratis dakinspectie aan.

Schoorsteen renovatie in Almere

Heeft u werkzaamheden aan de schoorsteen nodig in Almere? Is uw schoorsteen aan renovatie toe? Vermoedt u dat uw schoorsteen lekt? Vertrouw dan op uw lokale dakdekker met meer dan 30 jaar ervaring. Een gemiddelde schoorsteen gaat zeer lang mee, maar moet eens in de 30 jaar goed worden aangepakt met een schoorsteenrenovatie. Hierdoor is het vooral bij huizen uit de jaren 80 en 90 belangrijk om te checken of u een schoorsteen renovatie nodig heeft. Zo voorkomt u onnodige schade en lekkage aan uw dak en schoorsteen.

Doordat de schoorsteen met grote temperatuurverschillen te maken krijgt en extra blootgesteld is aan vocht en wind, krijgt deze na 30 jaar last van slijtage. Dit kunt u met goed onderhoud nog 5 jaar rekken, maar daarna is uw schoorsteen aan renovatie toe. Met onze schoorsteen renovatie pakken we uw schoorsteen dan ook grondig aan door:

 • Het voegwerk te vernieuwen
 • Een waterdichte coating aan te brengen op de stenen
 • Het schoorsteenplateau te restaureren
 • Indien nodig een nieuwe schoorsteenkap te plaatsen
 • Het daklood dat de aansluiting waterdicht maakt te renoveren

Door al deze werkzaamheden kan uw schoorsteen er weer jaren tegenaan. Daarom bieden we naast onze hoge kwaliteit en scherpe prijs dan ook tot 10 jaar garantie. Zo voorkomt u dat uw schoorsteen onnodig beschadigd of er een schoorsteen lekkage ontstaat.

Om te weten te komen hoe uw schoorsteen erbij staat, of wanneer u vermoedt dat er sprake is van een schoorsteen lekkage en er een schoorsteen reparatie of renovatie in Almere moet plaatsvinden, bieden wij onze gratis dakinspectie aan. Hierbij sturen wij de dakdekker met meer dan 30 jaar ervaring in Almere om uw schoorsteen te bekijken. Aan de hand van deze, brengen we u een vrijblijvende offerte uit voor eventuele werkzaamheden. Vraag hem nu eenvoudig hier aan.

Schoorsteen Renovatie

Nokvorst renovatie in Almere

24

Heeft u een nokvorst renovatie nodig door een ervaren en vakbekwame dakdekker in Almere? Wilt u precies weten hoe uw nokvorst erbij ligt? De nokvorst is het bovenste gedeelte van een pannendak en zorgt dat de dakpannen eronder bij elkaar blijven en droog worden gehouden. De meeste nokvorsten in Almere zijn met cement aangebracht, maar ook nokvorsten met ruiterrol komen voor. Voor al deze nokvorsten hebben wij de expert in Almere in huis.

Een nokvorst gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Hierna wordt de bevestiging vaak poreus en slijten de nokpannen. Bij onze nokvorst renovatie zorgen wij dat de nokpannen opnieuw worden bevestigd en worden aangesmeerd met onze Flexim mortel. Dit is een speciale, waterdichte en vuilafstotende specie die zorgt dat uw nokpannen weer stevig op hun plaats liggen. Indien nodig vervangen wij bovendien de nokpannen, zodat deze weer geheel bestand zijn tegen alle omstandigheden.

Zijn uw nokpannen bevestigd met ruiterrol? Dan kan het zijn dat de kunststof band en de bevestigingssystemen na een jaar of 30 versleten zijn. Ook in dat geval staan wij voor u klaar om de nokband (ruiterrol) snel en efficiënt te vervangen, en te zorgen dat alles waterdicht wordt afgesloten. Bovendien zorgen we dat we uw nokvorst altijd goed reinigen en mos vrij maken. Zo kan uw nokvorst er weer jaren tegen.

Om te weten hoe uw nokvorst erbij ligt en om de kosten voor een eventuele nokvorst renovatie te bepalen, bieden wij en gratis dakinspectie aan door onze ervaren dakdekker in Almere. Wij kijken hierbij uw gehele dak na, inclusief uw nokvorst, en sturen u hier een uitgebreide rapportage over. Zijn er werkzaamheden nodig? Dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat met onze scherpe prijs voor onze hoge kwaliteit werkzaamheden. Vraag deze dakinspectie nu eenvoudig hier aan.

10 redenen om voor uw lokale dakdekker in Almere te kiezen

Bij uw keuze voor een dakdekker in Almere zijn lokale ervaring en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs natuurlijk dé belangrijkste factoren. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gevestigd is in Almere en daardoor zeer veel ervaring heeft met de daken en omstandigheden in onze stad. Hierdoor weten we altijd precies waar we op moeten letten.

Ons doel is dan ook om goed voor uw dak en portemonnee te zorgen, om zo alle daken als dakdekker in Almere in goede conditie te houden. Dit doen we niet alleen door hoge kwaliteit te leveren, maar ook door uw wensen centraal te stellen, efficiënt te werken, een goede voorbereiding te hebben en een zeer scherpe prijs te rekenen. Wij doen dit door eerst een gratis dakinspectie aan te bieden in Almere, waarna we u een vrijblijvende offerte op maat sturen.

Hieronder ziet u de 10 redenen om voor uw lokale dakdekker in Almere te kiezen:

 • Meer dan 30 jaar lokale ervaring in Almere
 • Een zeer hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs, geen voorrijkosten
 • Door onze goede werkvoorbereiding zeer efficiënt werk met zo min mogelijk overlast
 • Uw wensen staan centraal
 • Gediplomeerde en VCA gecertificeerde dakdekker
 • Afspraak is afspraak, ook over de kosten
 • Tot 10 jaar garantie
 • Meer dan 1200 tevreden klanten
 • 24/7 spoedservice, binnen 1,5 uur een dakdekker ter plaatse in Almere
 • Altijd een gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte op maat.

Wilt u weten wat wij voor uw dak kunnen betekenen en wat de kosten voor uw lokale dakdekker in Almere zijn? Wij bekijken dit graag ter plaatse, waardoor we precies weten wat er moet gebeuren en wat u wensen zijn. Wilt u het nu regelen? Vraag dan nu hier uw gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte aan.

beschermen_dak

Dakdekker nodig met spoed in Almere? Snel een dakdekker met onze spoedservice in Almere

Heeft u direct een dakdekker nodig in Almere met spoed? Is er sprake van acute schade of lekkage waar met spoed een dakdekker naar moet kijken? Wilt u weten of het verstandig is om onze dakdekker spoedservice voor Almere in te schakelen? Wacht dan niet en bel direct met onze dakdekker spoedservice Almere. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 1,5 uur bij u.

Door goed onderhoud en tijdige reparatie en renovatie houdt u uw dak in goede conditie. Zoals u weet, helpen wij u daar graag bij met onze gratis dakinspectie door uw lokale dakdekker in Almere. Toch kan het helaas wel eens fout gaan en kan er ineens sprake zijn van een probleem dat acuut moet worden opgelost. Hiervoor hebben wij onze dakdekker spoedservice Almere in het leven geroepen.

Wanneer er sprake lijkt te zijn van een probleem waarbij u deze dakdekker spoedservice Almere nodig heeft, is het verstandig om ons direct te bellen. Vraag nooit een gratis dakinspectie aan, omdat we daar vaak pas binnen één werkdag op reageren. Wij zorgen wanneer u onze dakdekker spoedservice belt dat er binnen 1,5 uur een dakdekker ter plaatse is om uw probleem op te lossen. Dit doen we 24/7, en we zorgen altijd voor een noodoplossing tegen een scherpe prijs.

Twijfelt u of u daadwerkelijk onze dakdekker spoedservice Almere nodig heeft? Schroom dan niet en bel met ons spoednummer. Zo kunnen we samen het probleem inventariseren en bekijken we of het nodig is dat wij direct een dakdekker naar u toe sturen. Dit voorkomt dat een probleem groter wordt, waardoor de schade groter wordt, gevaarlijke situaties kunnen ontstaan en de kosten flink op kunnen lopen. Vertrouw dag en nacht binnen 1,5 uur op onze dakdekker spoedservice Almere.