Dak reparatie

Dak reparatie

Wilt u een dak reparatie laten uitvoeren? Kies dan voor Multifix Dakdekkers. Wij hebben een deskundig team met uitsluitend experts die precies weten wat een dak reparatie succesvol maakt. Bij ons kunt u terecht voor diverse dak reparaties, zoals losse dakpannen, slijtage in een bitumen dak of scheurtjes in een nokvorst. Als wij uw dak komen repareren inspecteren we het dak altijd eerst grondig. Zo weet u direct waar u exact aan toe bent en komt u niet naderhand voor nare extra verrassingen te staan. Wilt u uw dak laten repareren, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Onze dakdekkers kunnen er binnen vierentwintig uur zijn voor een inspectie.
dak reparatie

Wat doen wij bij een dakreparatie

Heeft u een flinke lekkage aan uw dak en wilt u dat direct laten repareren? Dan kunt u zeven dagen per week bij ons terecht, vierentwintig uur per dag. Is uw dak al wat ouder en wilt u graag weten of dat nog in orde is? Dan kunt u het laten controleren op eventuele gebreken. Vaak wordt er tijdens een dak inspectie een beschadiging geconstateerd die direct verholpen kan worden. U krijgt daarvoor ter plekke een offerte en meestal kunnen onze medewerkers na akkoord de schade direct herstellen. Gaat het om een wat grotere reparatie die ze niet direct aankunnen? Dan maken zij graag een vervolgafspraak voor een professionele dak reparatie.
dak reparatie

Offerte dak reparatie aanvragen

Is uw dak lek geraakt na een flinke storm of hagelbui? Heeft u losliggende of kapotte dakpannen, gescheurde bitumen of zit de levensduur van uw dak er praktisch doorheen? Wat de reden ook is dat u uw dak wilt laten repareren, wij herstellen uw dak snel en vakkundig. Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een uitgebreide dak inspectie. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of over problemen waar u tegenaan loopt? Dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Onze beloftes