Bitumen daken

Bitumen daken

Nieuwe bitumen daken of lekkages repareren aan uw dak is één van de diensten waarvoor u direct contact met ons op kunt nemen. Omdat een daklekkage voor veel overlast kan zorgen.. Wilt u ten aller tijden de schade zo goed mogelijk beperken.

Het opsporen van een daklekkage kan een lastige klus zijn. Onze medewerkers hebben echter veel ervaring en kennis en weten precies hoe ze een lekkage aan uw dak kunnen natrekken en repareren.

Tijdens de werkzaamheden achterhalen zij bovendien exact wat de reden van de lekkage is, zodat ze ook voor de toekomst maatregelen kunnen treffen. Na reparatie is uw dak weer volledig betrouwbaar.

Lekkage van uw bitumen dak

Heeft u een lekkage van uw bitumen dak en wilt u dat lek laten repareren? Soms is het verstandig om dan te kiezen voor een nieuw dak. 

Het ontstaan van een lekkage geeft vaak aan dat uw dak al zo verouderd is dat u dat het best kunt laten vervangen. Zo voorkomt u in de nabije toekomst nieuwe problemen met andere lekkages en verspilt u geen geld. 

Natuurlijk lijkt een nieuw dak in eerste instantie meer te kosten, maar u heeft dan wel een duurzame oplossing en minder zorgen. Dat verdient zich snel terug. Uiteraard inspecteren wij altijd eerst uw dak en geven wij een eerlijk advies.

Dakinspectie aanvragen
Dakdekker Diemen

Offerte bitumen daken aanvragen

Wilt u een relatief goedkope en zeer duurzame dakbedekking op een plat of licht hellend dak? Dan is een bitumen dak een geweldige oplossing. Bitumen daken bieden effectieve bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Bitumen gaat bovendien erg lang mee. Wilt u een nieuw bitumen dak laten aanleggen of wilt u uw bitumineuze dakbedekking laten repareren? Wij maken graag een offerte voor u op. Uiteraard willen we dan wel eerst uw dak grondig inspecteren, zodat wij u een goed advies kunnen geven voor de beste oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies of een offerte op maat. Wij helpen u graag.

Onze beloftes