Bitumen daken
Bitumen daken
Bitumen daken of dakleer wordt veelvuldig gebruikt op kleine gebouwen met platte daken. Het is bijzonder geschikt voor het bedekken van een garage, serre of aanbouw met een vlak of licht hellend dak. Een bitumen dak wordt vaak ook over al eerder aangebrachte dakbedekking gelegd. Deze vorm van dakbedekking is een duurzame en waterdichte optie. Heeft u een bitumen dak en is dat aan vervanging toe? Zoekt u een dakdekkersbedrijf dat is gespecialiseerd in bitumen daken? Onze ervaren en kundige medewerkers helpen u graag een nieuw bitumen dak te realiseren, inclusief garantie en tegen een scherpe prijs.

Lekkage van uw bitumen dak

Heeft u een lekkage van uw bitumen dak en wilt u dat lek aten repareren? Soms is het verstandig om dan te kiezen voor een nieuw dak. Het ontstaan van een lekkage geeft vaak aan dat uw dak al zo verouderd is dat u dat het best kunt laten vervangen. Zo voorkomt u in de nabije toekomst nieuwe problemen met andere lekkages en verspilt u geen geld. Natuurlijk lijkt een nieuw dak in eerste instantie meer te kosten, maar u heeft dan wel een duurzame oplossing en minder zorgen. Dat verdient zich snel terug. Uiteraard inspecteren wij altijd eerst uw dak en geven wij een eerlijk advies.

Offerte bitumen daken aanvragen

Wilt u een relatief goedkope en zeer duurzame dakbedekking op een plat of licht hellend dak? Dan is een bitumen dak een geweldige oplossing. Bitumen daken bieden effectieve bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Bitumen gaat bovendien erg lang mee. Wilt u een nieuw bitumen dak laten aanleggen of wilt u uw bitumineuze dakbedekking laten repareren? Wij maken graag een offerte voor u op. Uiteraard willen we dan wel eerst uw dak grondig inspecteren, zodat wij u een goed advies kunnen geven voor de beste oplossing. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies of een offerte op maat. Wij helpen u graag.

Lekkage melden
Vrijblijvende offerte aanvragen
Onze beloftes
  Gratis inspectie van uw dak
  24 uur per dag bereikbaar
  Wij verzorgen alles voor uw dak
  Vakbekwaam team
  10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  Wij nemen corona voorzorgsmaatregelen
  Wij werken door heel Nederland
  Garantie-certificaat
  Wij leveren uitsluitend kwaliteit
  Vrijblijvende offerte
Wat onze klanten vertellen